A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

A Hermina úti kutyafuttatót hamarosan átadják, és a kutyások meghívást kaptak az átadás előtt, hogy teszteljék a futtató kialakított környezetét és a beépített játékokat. Az április 16-án megtartott bejáráson az EB OVO Közhasznú Egyesület is ott járt. 

 

Most már a részletekre figyelünk!

 

A futtató tesztelése során továbbra is a legnagyobb félelem és ellenkezés a Városliget szabad kutyás funkciójának tisztázatlan szabályozása miatt volt. A kutyások közössége attól tart, hogy a Városligetben a szabad kutyasétáltatás korlátozva lesz, és kizárólag csak az élménypark területén lehet majd gyakorolni. Ezért a tesztelésen is fontos szempont volt az, hogy ez a terület arra nem alkalmas, hogy a Városligetet látogató napi 600-900 kutyás igényeit kielégítse.

 

Ígéretet kaptunk a szabad sétáltatásra

 

A helyszínen elhangzott a Városliget Zrt. munkatársától, hogy megmarad a szabad sétáltatás a Liget egész területén. Korlátozás csak az arra indokolt területeken, pl. játszótereken lesz.

 

Teszteltük a kutyás élményparkot, ami a csak része a kutyabarát Városligetnek! Még mondig azon vagyunk, hogy a…

تم النشر بواسطة ‏‎EB OVO‎‏ في 17 أبريل، 2018

 

Az EB OVO Közhasznú Egyesület 2017. január 31-én leadott javaslatában ezt az igényt kiemelten közvetítettük. Amennyiben ez az igény teljesül, ez a kutyás élménypark egy párját ritkító kiegészítője lehet a budapesti kutyás életnek.

 

Folytatódik az egyeztetés

 

A közösségi tesztelés során elhangzott szempotokat továbbítjuk a tervezők felé, azért, hogy a városligeti kutyázás még biztonságosabb és igényesebb lehessen.

 

2018. április 24-ére ismét meghívást kaptunk a Liget Park Fórum szimpóziumára, ahol továbbra is személyesen képviseljük a kutyás érdekeket.