A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

 

Kutyájával a ma még tiltott helyeken is képes betartani a kulturált együttélés szabályait? Túlszabályozottnak érzi az ebtartást? Fontosnak tartja a magyarországi civil kultúra bevonását a jelenlegi és a következő generációk életébe? Sürgetné az előítéletek felszámolását? Csatlakozzon hozzánk! Közösségünket segítheti szimpatizánsként, alkalmi önkéntesmunkával, aktív részvétellel és anyagi támogatással is.


Szimpatizánsként mindenkire számítunk, aki szívesen csatlakozik rendezvényeinkhez, az általunk kezdeményezett megmozdulásokhoz és munkánk bármely fázisához.


Önkéntes segítőink az egyesületet képviselik programjainkon, ezért munkájukat megbízható, pontos és barátságos szellemben végzik. Ha szívesen segítene rendezvényeinken, jelentkezzen valamelyik elérhetőségen!

A KÖSZ! Program keretében középiskolás diákok segíthetnek az EB OVO Egyesület munkájában is. A közösségi szolgálati gyakorlatot az egyesület rendezvényein teljesíthetik: hosztesz, kérdezőbiztos, rendezvényszervező, és animátor szerepkörben. Lehet továbbá plakátot ragasztani és szórólapot osztani, valamint fotózni. A diákok az elvárt 50 órát két éves aktív részvétellel teljesíthetik. Az együttműködéshez az iskolai KÖSZ! koordinátor egyezteti a szerződést az EB OVO Egyesület munkatársával: közös aláírásuk után indulhat a munka. Szeretettel várjuk a középiskolás jelentkezőket!


Aktív részvétellel is kötődhetünk egymáshoz: ha például saját erőforrásait, kapcsolatrendszerét vonja be a munkába. Kapcsolódhat ez a hivatásához, egyéb társadalmi szerepeihez vagy a hobbijához, esetleg egy saját projektjét éppen az egyesületi forma segíti, máris egymásra találtunk.


Anyagi támogatással is segíthet, ha adományozni szeretne, az alábbi bankszámlára megteheti:

UniCredit: 10918001-00000074-21510004 (Megjegyzésbe kérjük feltüntetni: adomány)

Adója 1 százalékával is tehet az ügyért, kérjük, támogasson minket:

Adószámunk: 18025747-2-41