A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

 

Magánemberként nehéz civil ügyekben eredményt elérni, így ha szeretnénk megoldani valamilyen közösségi problémát, nagy segítség az egyesületi forma, amely eszköz lehet a megoldáshoz. Az EB OVO Egyesület örömmel segít a települések különböző civil érdekképviseleti folyamataiban.

 

Munkánk során kiderült, hogy kutyás programra minden településnek szüksége van. Mi abban segítünk a helyi civileknek, hogy kapcsolatot tartunk velük egészen addig, míg megvalósul a tervezett program, és elindul az üzemeltetés. Szervezeti és szakmai támogatást nyújtunk a konkrét feladat megoldásához, és az üzemeltetéshez is.

 

Ez a folyamat akkor működik optimálisan, ha van egy civil kapcsolattartó, aki a helyi önkormányzattal közvetlenül egyeztet. Ha Ön is szeretne tenni saját kutyás közösségéért, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 


Az együttműködés létrejöttéhez a következő lépések szükségesek:

  • Megkeresi az EB OVO Egyesületet a megadott elérhetőségeken, elmondja problémáját, ötletét.
  • Személyes időpontot kér a helyi polgármesterhez, amelyet egyeztet az EB OVO munkatársával.
  • A polgármesteri találkozó előtt Önnel együtt kidolgozunk egy javaslatot a megoldásra.
  • A polgármesternél együtt prezentáljuk a lehetséges szakmai megoldást.
  • Ideális esetben együttműködés jön létre, amelyben a helyi civilek (az EB OVO Egyesület bevonásával) megoldják az aktuális problémát, vagy megvalósítják a felbukkant ötletet és hosszabb távú megoldás születik.

Szolgáltatásaink civileknek:

 

A KÖSZ! Program keretében középiskolás diákok az EB OVO Egyesület munkájában is segíthetnek. A közösségi szolgálati gyakorlatot az egyesület rendezvényein teljesíthetik: hosztesz, kérdezőbiztos, rendezvényszervező, és animátor szerepkörben. Lehet továbbá plakátot ragasztani és szórólapot osztani, valamint fotózni. A diákok az elvárt 50 órát két éves aktív részvétellel teljesíthetik. Az együttműködéshez az iskolai KÖSZ! koordinátor egyezteti a szerződést az EB OVO Egyesület munkatársával: közös aláírásuk után indulhat a munka. Szeretettel várjuk a középiskolás jelentkezőket!