A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

 

Az érdekképviseletből hogyan lesz projekt?

 

Az EB OVO Egyesület lobbimunkájának köszönhetően elértük, hogy egyre többen nyitottan, alternatívát keresve közelítenek a családtagként tartott kutyás életmód felé. Gondoljunk itt a kutyabarát strandokra, kutyabarát iskolákra és múzeumokra. Egyesületünk egyik fontos szerepe az úttörő munka, a figyelemfelkeltés, mégsem állunk meg ennél, nekünk fontos a kutyás életmód minőségi fejlesztése is.

 

Az EB OVO Egyesület másik fontos szerepe ezért abban áll, hogy minél igényesebb megoldásokat dolgozzunk ki olyan szakértőkkel, akik a saját területükön a legjobbak. Legyen szó közösségi tervezésről, termékfejlesztésről, önkormányzati stratégiai tervezésről, vagy éppen egy kutyabarát lakópark megépítéséről. Ezeket a feladatokat projektekké fogalmazzuk át, és projektekként valósítjuk meg.

 

Hisszük, hogy munkánk fenntarthatóságának jelentős szereplői a minőségi munka és a stabil finanszírozás. Sikeres projektekkel tudjuk e két fontos pillért erősíteni, és biztosítani azt, hogy a megkezdett változások tovább fejlődhessenek, meghaladva egyesületünk kereteit is.