A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

ebovo_logo

Idén harmadszorra rendezik meg a belváros szívében az EB OVO Pikniket. A felelős kutyatartók idén kutyakórussal hívják fel a figyelmet magukra, hiszen meggyőződésük, hogy a városi kutyatartás előnye és nem hátránya a belvárosi létnek. A rendezvény időpontja: 2012. szeptember 23. 14.00

 

A hagyományt folytatva idén is szabadon kutyázhatnak a belvárosi kutyások a Szabadság téren, szeptember 23-án. A felelősségteljes kutyatartók száma napról napra nő a fővárosban és egyre több kerületben fognak össze a gazdák, hogy saját közösségüket képviselve szebbé és élhetőbbé tegyék környezetüket.

 

Az ide pikniken több szervezet is képviseli magát, így a Vigyél Haza Alapítvány, akiknek köszönhetően ingyenes chipregisztráció is lesz a rendezvényen, a Futrinka Egyesület a kutyamentésről tájékoztat, az ELTE Etológia tanszék pedig a tudományos hátteret mutatja be, ami a kutyázást illeti. A Népszigeti Kutyasuli bemutató tart és nem maradhatnak el a kutyás kellékek sem és a gazdiknak örömet okozó holmik sem, így kis bolhapiacot is rendezünk. Koradélután együtt élvezzük a belvárosi létet a Tükezoo és az Indygo zenekar zenéjével! Éljenek a kutyák és a kutyások!

 

Kontakt:

Csonka Berta: 30 480 23 83

Hlavac Márta: 30 949 89 50

 

 

Időbeosztás:

11-13:00 Berendezés

14:00   Megnyitó: Fellép a 100 tagú kutyazenekar: Gyere el te is! Légy te is tagja a zenekarnak kutyáddal! Érdeklődni a facebookon és a telefonon lehet!

Az EB OVO info tábláinak ünnepélyes átadása.

14:30 Meglepetés vendég

14:00-tól folyamatos programok:

Szímpadi beszélegetések

  • Info sátrak: Állatorvosok, Vigyél Haza Alapítvány, Futrinka Egyesület, EB OVO Stand
  • Ingyenes chipregisztráció
  • Kutyásvásár Pesten: kirakodóvásár, kutyakellékek, kiegészítők gazdiknak
  • Gyermekprogramok: lufihajtogatás, arcfestés, grafomotoros teszt, tanácsadás…

15:30- 16:30   Kutyabemutatók

17:00 Koncertek: Tükezoo és Indygo