A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Ha már tavasz van, akkor az Óbudai Felelős Gazdi Program is elindul! Április 7-én, délelőtt 9-11-ig tavaszi takarítást szervezünk a Holdudvarban. Semmit nem szükséges hoznod, mi mindenről gondoskodunk.

 

Várunk szertettel a Holdudvar Parkba! EB OVO

Várunk szertettel a Holdudvar Parkba! EB OVO

Holdudvar takarítása – civil kezdeményezésre

 

 

Várunk minden kutyatartót az Óbudai Felelős Gazdi Program és a Holdudvari kutyások első, lakosság által kezdeményezett rendezvényére, amelyet 2018. április 7-én tartunk 9-11 óráig a Holdudvar Parkban.

 

 

Terveink szerint a takarítás után megbeszéljük az aktuális kutyás ügyeket. A rendezvény célja a tiszta park mellett a Holdudvar közösségének építése, és a kutyatartásból adódó problémák feloldása.

Részt vettünk a Holdudvar közösségi tervezésében

 

 

 

 

2015-ben, a Holdudvar park tervezésekor felkérést kaptunk egy kutyás közösségi alkalom megszervezésére. A helyi közösség nagy örömmel fogadott minket, és a projekt zárásakor sikerült együttműködést kötni Óbuda-Békásmegyer önkormányzatával. Azóta már elkészült a megalapozó vizsgálat és a III. kerület kutyás stratégiája, most pedig megtesszük az első lépéseket a megvalósítás felé.

 

Egy kutyás program a kutyás közösségeknekÓbudai Felelős Gazdi Program

 

 

Az Óbudai Felelős Gazdi Programot a lakosság bekapcsolására, érdeklődésük felkeltésére hoztuk létre. A program működésének segítésére Facebook csoport alakult, ahová minden kutyás információ felkerül, és ezen keresztül lehet tájékozódni a kerületi lehetőségekről, elérhetőségekről és önkormányzati, kutyabarát programokról.