A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

A kutya nem más, mint meghívó arra, hogy jobb emberré váljunk! – szólt az idézet Szabó Gabi rádiós műsorvezető beharangozó posztjában, amely a Bézs Rádió kutyákról szóló beszélgetését hirdette. Az EB OVO Egyesület elnöke, Csonka Berta, valamint Korom Gábor, a Tükör-módszer megalkotója voltak a meghívottak az Egy kávé Micivel című műsorban. 

 

Egy kávé Micivel, Bézs Rádió (2018.02.22.) Csonka Berta és Korom Gábor vendégekkel

Egy kávé Micivel, Bézs Rádió (2018.02.22.) Csonka Berta és Korom Gábor vendégekkel

„Egy jó kávéhoz mit szólnátok? Van, hogy csak egy jó kávéra van időnk. És van, hogy azt is csak „kutyafuttában” sikerül megoldani! Kutyasétáltatás reggel, kutyasétáltatás délben és kutyasétáltatás este. Csupa móka az élet, ha kutyánk van? Vagy ez csak kívülről annyira könnyű? Egyáltalán, könnyebb és jobb az élet kutyásként? Költői kérdés, hiszen tudjuk, számtalan kötelezettségünk és kötöttségünk van, ha kutyát tartunk, de azért járjuk körbe!

 

Erre kérem ma Csonka Bertát, az immár nyolc éves EB OVO Közhasznú Egyesület elnökét, aki azt mondja: a felelős kutyatartás közös ügyünk! Na, de milyen a felelős kutyatartás? Mikor fordulhatunk az egyesülethez? Megkérdezem tőle! Mint ahogy a kutyaszakértőt, a Tükör-módszer megálmodóját,

Csonka Berta, Korom Gábor, Szabó Gabi (Bézs Rádió, 2018.02.22.)

Csonka Berta, Korom Gábor, Szabó Gabi (Bézs Rádió, 2018.02.22.)

Korom Gábort is faggatom majd. Ő ma már a magyar kutyás oktatás ikonikus alakjaként tanítja, milyen is a jó kutya-gazdi viszony.

 

Na de mi az a Klikker technika? Hogyan lehetünk jó gazdik? No és hogyan lesz jó és szófogadó a kutyánk? Remélem ez is kiderül, mint ahogy az is érdekel, hol lesznek még kutyabarát strandok, és miért ajánlott a nyugdíjasoknak egy helyes kis eb” – hívta hallgatóit a beszélgetésre Szabó Gabi műsorvezető.

 

 

 

Hallgassátok meg a beszélgetést, a fent leírt témák mellett sok egyéb is szóba kerül, például az ivartalanítás kérdése és a városi kutyatartás legújabb problémái.

 

A műsor két részben, az alábbi linkeken érhető el:

 

Első rész:

 

 

Második rész: