A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Figyelemfelkeltő takarítást szerveznek ismét a belvárosi kutyások, mert őket zavarja leginkább az ott hagyott kugyagumi. Szerintük is fontos, hogy minden gazdi összeszedje a kutyája után a piszkot! Sok jó kutyás sokra megy!

 

​Idén 7. alkalommal takarítják ki a felelős gazdik a belváros egyik legszebb terét, a Szabadság teret.​ Az EB OVO Egyesület figyelemfelkeltő akciója immár hagyomány. A szervezet már 6 éve dolgozik azon, hogy a városi békés együttélést segítse. Az egyik mindennapi konflktusforrás a kutyapiszok. Az EB OVO csapata szerint is a gazdi feladata kutyája után feltakarítani. Az egyesület által kidolgozott etikai kódex első pontjában is az szerepel, hogy a kutyatartók önként takarítsák el a kutyájuk után a piszkot.

Az EB OVO csapata a kutyázás jó oldalára kívánja felhívni a figyelmet a tavaszi nagytakarítással, azáltal hogy eltüntetik a kevésbé jó oldalát: az otthagyott kutyagumit. A cél, hogy minden gazdi a saját kutyája után felszedje a szemetet, így sosem marad piszok gazdátlanul.

Az EB OVO Egyesület vár mindenkit szeretettel április 24-én, vasárnap délelőtt 11 órától délután 13 óráig tartó rendezvényére az V. kerületi Szabadság térre!

Egy kis ízelítő a hangulatból: https://www.youtube.com/watch?v=lJz6A-ClMXU

A facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1766874466876919/