A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Még 2014-ben készítettük „A kutyád is bejöhet!” matricát, hogy elősegítsük a kutyabarát helyek elterjedését, és így jelezzük a gazdiknak, hogy a matricával megjelölt helyeken bátran lehetnek együtt a kutyájukkal. A kezdeményezés hatalmas sikert aratott, 2000 matricáink azóta elfogytak, de weboldalunkról letölthető a grafika és szabadon felhasználható.

 

Matricát mindenhová!

 

Április elején a matricát megosztottuk a követőink között a facebook-on (az alábbi szöveggel), és azonnal hatalmas lett az érdeklődés, alig tudjuk teljesíteni a kéréseket.

 

A kutyád is bejöhet!

 

„Sziasztok! Nagyon örülünk annak, hogy ti is velünk építitek a kutyabarát világot! Az EB OVO Egyesületet épp ezzel a céllal hoztuk létre 8 évvel ezelőtt. Amikor kirakjátok a matricát, küldjetek képet, vagy rakjátok fel facebookra, instagramra #ebovo hashtag-el, hogy lássuk, milyen sok helyre kerül ki “A kutyád is bejöhet” matrica. Ha szeretnéd támogatni a munkánkat és ezt a kampányt, erre a számlaszámra tudsz pénzt utalni: UniCredit 10918001-00000074-21510004 (Megjegyzésbe írjátok bele: matricás kampány adomány) A beérkezett összeget ennek a kampánynak a finanszírozására fordítjuk!  Hajrá tovább! Csonka Berta, Lujzi gazdája és Császári Flóra, Zsigmond gazdája és az EB OVO csapat tagjai”

 

 

Köszönjük a támogatást!

 

És azóta anyagi támogatást is kaptunk a gazdiktól a kampány lebonyolításához, amelyet ezúton is hálásan köszönünk!

 

 

Hogyan juthatsz matricához?

 

Martricáink a kampány kezdete óta – legnagyobb örömünkre – elfogytak. Ezt azt jelenti, hogy legalább 2000 helyszínre sikerült eljuttatni azokat, segítve ezzel a kutyabarát szemléletmód elterjedését.
 
Emiatt már nem tudunk küldeni matricát azoknak, akik szeretnének, viszont a grafikát mindenki számára letölthetővé tettük.
 
 

A grafika szabadon felhasználható, és IDE kattintva érhető el.

 
 

Itt láthatjátok a galériát a kutyabarát helyeken fotózott matricákról

 

Közzétette: EB OVO – 2018. április 19., csütörtök