A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Közösségi összefogással indul útjára a Frankel Leó utcában az “együtt PLACC” nevű rendezvény, amelyben az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fognak össze a Placc Közösségi Vásárral, valamint az EB OVO Egyesülettel. A rendezvény délutáni és esti programjaira szeretettel várnak mindenkit.

 

 

Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége. A rendezvény kutya-, ember- és családbarát programokkal várja az érdeklődőket.

 

A Placc Közösségi Vásár kutyás tematikával is készül az utca különböző szakaszain és helyein, ezzel teret, ismertséget adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékáiknak. A programon utcaművészeket is láthat a nagyközönség.

 

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

 

A Frankel Leó utca közössége és boltosai sok-sok nyereménnyel is készülnek. A pikniken mindenki kap egy „útlevelet” és egy „repülőjegyet”. A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 “becsekk” után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

 

Az EB OVO Egyesület tagjai mindezt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

 

(A rendezvényt Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzata is támogatja.)

 

Csonka Berta a Civil Rádióban beszélt az esemény részleteiről és az EB OVO Egyesület szerepéről, amelyet az alábbi lejátszóra kattintva hallgathatsz meg!

 

 

 

együtt PLACC

 

Időpont: 2019. július 25. 16-22 óráig

 

Helyszín: Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasz

 

Esőnap: Augusztus 1. Csütörtök 16-22 óráig

 

Kiállítói jelentkezés: info@divatplacc.hu

 

Részletes információ: 06 70 621 6714