A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Júliusban, közösségek együttműködésével jött létre a Frankel Leó utcában az “együtt PLACC” rendezvény, amelyben az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fogtak össze a Placc közösségi vásárokkal, valamint az EB OVO Egyesülettel. Az első rendezvény sikere után a közösség új programelemekkel kiegészülve vár szeretettel mindenkit.

 

Egy napra ismét miénk az utca

 

Az első piknik hatalmas sikere után most újra “együtt” az utca. Az “együtt PLACC” az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca közössége. A rendezvény kutya-, ember- és családbarát programokkal várja az érdeklődőket.

 

A PLACC közösségi vásárok kutyás tematikával is készülnek az utca különböző szakaszain és helyein, ezzel teret, ismertséget adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékáiknak, illetve aznap utcaművészekkel, utcazenészekkel is kiegészülnek.

 

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

 

 

Együtt Placc, 2019. október 12.

Együtt Placc az EB OVO-val, 2019. október 12.

 

Újra becsekkolhatsz bárhová!

 

A Frankel Leó utca közössége és boltosai sok-sok nyereménnyel is készülnek. A pikniken mindenki kap egy „útlevelet” és egy „repülőjegyet”. A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 “becsekk” után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

 

Az EB OVO Egyesület tagjai mindezt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

 

Időpont: 2019. október 12. 12-20 óráig

Helyszín: Frankel Leó utca, Margit krt. – Bem József tér közti szakasz

Kiállítói jelentkezés: info@divatplacc.hu

Részletes információ: 06 70 621 6714