A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Idén több kerületbe is meghívást kaptunk különböző szabadtéri programokra, erről részletes információt a Facebook oldalon is megosztunk.

Június 28. szombat 15-20 óráig. Lakóközösségi Napok a Vizafogó Sétányon, lesz:EB OVO programok:

– Felelős gazdi akadályverseny. A hétköznapi városi kutyás élet legfontosabb témáit érintve.

– Gyerekjátszó Fabrika Műhely A kézműves játékok közben a gyerekekkel beszélgetünk kutyákról, kutyázásról. Kézműves: kutyafüleket fabrikálunk, hogy mi is vizslává, foxivá, tacskóvá válhassunk! Mese: Vajaspánkó! Történet a mézeskalácsfiguráról, ki életre kelt és izgalmas kalandokba keveredett. Segíts neki te is, ne hogy az éhes kis kutyus gyomrában végezze!

– Városi Kutya-gazdi vizsga. Különböző élethelyzetek imitálása, melynek során arról bizonyosodik meg a gazda, hogy Ő és kutyája mennyire vannak összhangba, mennyire tudja a kutyája viselkedését kontrollálni és milyen fejlesztésre, gyakorlásra van szükség ahhoz ,hogy biztonsággal tudjanak a nagyvárosi körülmények között élni.

– Dog dancing és ügyességi kutyás bemutató

– Fotókiállítás. A városi életmód színe a felelős kutyatartás. Képeink a békés együttélésről szólnak.

– Közösségi játékok gazdiknak. A szabadban élvezhető közösségi játékok kiváló kikapcsolódási lehetőség gazdi és kutyája számára is. Játékainkba a kutyát is bevonhatjuk, erre adunk lehetőséget az egész nap folyamán.

– Szerencsekerék. Játékos kerítés, ha jól válaszolsz a kutyával kapcsolatos kérdésre, pörgethetsz!