A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Az Erzsébetvárosi Felelős Gazdi Program egy napra kutyabaráttá varázsolta az egész Madách teret. Június 20-án, csütörtökön délután kutyabarát programokkal várták a szervezők a kerületi lakosokat.

 

 

Mivel a helyszín egy igazán központi szerepet tölt be nemcsak a kerületben, hanem az egész fővárosban is, a rendezvénynek szimbolikus szerepe is volt. Az EB OVO Egyesület szervezésében egy napra kutyaparadicsommá vált a Madách tér.

 

 

Akadályverseny, szimatolás és kutyatánc

 

A Felelős Gazdi Tracken (útvonalon) a gazdik saját kutyájukkal próbálhatták ki, hogy kutyájuk mennyire képzett és gazdájával együtt helyt áll-e a városi környezetben. Májkrémes kenyér megtagadása, gördeszka elhaladásának figyelmen kívül hagyása és más kihívások mellett egy új elem is bekerült a programba, mégpedig a kutyákat fejben is lefárasztó szimat-szőnyeg.

 

 

Emellett a városligeti Kutya Guru Kutyaiskola kiképzői tartottak előadást a Szimatsuli programjukról és a Tükör Módszer Bemutató Csoportja adta elő új kutyatáncos koreográfiáját.

 

EB OVO kutyás utcabál – Kutyatánc

 

EB OVO kutyás utcabál, Madách tér

 

Fotózás és kézműves foglalkozás is szórakoztatta az érdeklődőket

 

Egész délután volt alkalom a Vizslafotózás standján kutya-gazdi fotózásra, valamint a gyerekek a felnőttekkel együtt készíthettek kutyás kütyüket a Fabrika Műhely sátrában.

 

EB OVO kutyás utcabál – Fotózás

 

Az EB OVO Egyesület csapata egész nap a gazdik körül sürgölődött és örömmel zárta az esőmentes, kutya-gazdag napot a Madách téren. Reméljük, hogy a rendezvényből hagyomány lesz, és jövőre ugyanitt találkozhatunk az erzsébetvárosi gazdikkal.