A felelős kutyatartás közös ügyünk.

Hírlevél
feliratkozás


Név
E-mail


Az Ön banner
helye!

Egyre több kutyatartó szeretne aktívan tenni a városi kutyatartás további erősítéséért és elfogadtatásáért, az ő közösséggé szervezésük érdekében hívjuk össze ismét az EB OVO Klubot, hogy személyesen is megismerkedjünk. Terveink szerint kéthavonta találkozunk majd a Jurányi Suterene-ben, első alkalommal október 3-án. 

 

A tenni akarókat szervezzük közösséggé

 

Rendezvényeinken és facebook oldalunkon sok érdeklődővel és követővel találkoztunk, most viszont szeretnénk alkalmat teremteni egy személyes találkozásra, ismerkedésre. A két évvel ezelőtt született EB OVO Klub azóta több csatornán hatott a kutyatartás kultúrájának fejlődésére.  Most ezt az irányt folytatjuk, mert hisszük, hogy közösségként jobban tudunk hatni és értéket teremteni a környezetünkben. Az EB OVO Klub célja egy közösség létrehozása és megtartása, ahová a nyitott ajtón keresztül bárki beléphet.

 

Egyértelmű igény továbbá az aktív érdekképviseleti részvétel, hiszen sokan jelezték nekünk, hogy szeretnék tevékenyen segíteni az EB OVO Egyesület célkitűzéseit. Ezért most az a feladatunk, hogy ennek az érdekközösségnek a létrejöttét megalapozzuk. Egy olyan aktív közösséget szeretnénk felépíteni és támogatni, amely szervezettségével segíteni tudja az EB OVO céljait.

 

Az EB OVO Klubon a problémák felismerése mellett a megoldásokra koncentrálunk, a hangulat ezért pozitív és optimista. A mi közösségünk hisz a munka eredményeként bekövetkező változásban. Éppen ezért ide akkor gyere, ha van konkrét ötleted vagy olyan problémád, aminek a megoldásában te magad aktívan szeretnél részt venni! Így indult el annak idején a kutyastrand kampányunk, amelyet Császári Flóra kezdeményezett és vitt egészen az első balatoni strandok megnyitásáig. A Városliget átalakításában vállalt aktív szerep is hasonló, amelyet  Csonka Berta indított el és azóta is részese a folyamatnak.

 

A Klub jelenlegi tagjai aktív szereplői a kutyás életnek. A közös tudásunk, kapcsolatrendszerünk sokkal hatékonyabb, ha szakítunk időt annak megosztására. A Klubra tehát érdemes akkor jönni, ha megosztanád ötleted vagy segítséget ajánlasz, illetve építő kritika által szeretnél fejlődni.

 

Minden alkalmat a közösségi médiában készítünk elő

 

Minden EB OVO Klubot meghirdetünk a Facebook oldalunkon (EB OVOzzunk együtt!), ahol terveink szerint az esemény előtt és után folyamatos lesz a kommunikáció.

 

A Klubot terveink szerint kéthavonta tartjuk majd a Jurányi Suterene-ben. Kerekasztal beszélgetéseket, csapatépítést szeretnénk, ahol minden alkalommal egy-egy fontos témát beszélünk meg. Kutyás kérdések kerülnének terítékre: kedvenc pesti sétálóhelyeink, legjobb kutyabarát helyek, kutyás programok, kutyaiskola térkép kirajzolása, kutyásokra vonatkozó jogszabályok és egyéb kapcsolódó problémák. Az első alkalom a találkozásról  szól.

 

További részleteket itt >>